Connemara!

Igår var jag och några av mina sambos och andra kompisar till Connemara på bussutflykt!
Det regnade lite på morgonen när vi gick hemifrån men vi tänkte "wtf, det här är Irland.. Vi kan inte INTE göra saker bara för att det regnar.." då skulle vi mest ligga under en filt och vara lite stackars mest hela tiden haha!

Så.. Vi tog oss ner till busstationen och fick nästan en hel turistbuss för oss själva och den pratgladaste busschauffören på den här sidan Atlanten! Sjukt rolig och berättade massa verkliga och påhittade historier om Irlands historia, traditioner, sevärdheter och...får (mountainsheep har längre ben på ena sidan kroppen för att inte rulla nerför bergen hahaha!) bland annat! Vi var till två stora, vackra, gamla slott, vi skrev nyss på hyreskontraktet och flyttar in nästa helg. Vi har 33 sovrum så vi kan ta emot många gäster till inflyttningsfesten som är nästa lördag haha! Sen var vi också till en gammal kyrka och stannade på en massa ställen bara för att det var så otroligt vackert. Har lagt upp ett gäng bilder på facebook. Tyvärr såg vi inte så många ponnysar.. Men desto flera kossor och får. Här märker de tackorna med rosa färg och baggarna med blå. Dessutom har hanfåren en förpackning med blå färg under magen som spricker när de parar sej, så vissa tackor springer omkring med både en rosa och en blå fläck på ryggen. Lite värre än ett sugmärke hahahaha! Men det är praktiskt så de ska veta vilka tackor som ska lamma och inte...

Till och vädret började samarbeta med oss så fort vi kom ut ut Galway och solen tittade till och med fram några gånger! Det var en mycket lyckad dag :) Och ännu bättre blev det när busschauffören sa att utbytesstudenter får två bussturer för 25 € och vi betalade redan 20 € för den här resan, så vi får åka på en dagsresa till Cliffs of Moher för en femma, sweeeet! Och sen efter det få rvi medlemmskort och får åka gratis på så många turer vi vill, Sofia Englund likes this.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0